Σελίδες

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ακούν καλά τ΄αυτάκια μου ή έχω παραισθήσεις;;;;

Θα μας τρελανουν οι κυβερνώντες της δίκαιης κοινωνίας. Τις τελευταίες μέρες βγήκαν στην επιφάνεια πολλά και υπέροχα διαμάντια της αριστερής μας κυβέρνησης της δίκαιης κοινωνίας και της δίκαιης λύσης.

1.Μέσα στον προϋπολογισμό του 2009, χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι, παρεισέφρυσαν κάτι... εκατομμυριάκια ως δωράκια, εφάπαξ και έξοδα παραστάσεως για τους υψηλόβαθμους αφυπηρετούντες δημόσιους άρχοντες (πχ πρόεδρος της Βουλής – που προφανώς το είχε πάρει χαμπάρι όταν το ψήφιζε στη Βουλή... Αχ κ. Μάριε Κάρογιαν). Τα έξοδα... παραστάσεως είναι ένα απίστευτο χαράμισμα δημοσίου χρήματος: πρόκειται για τα λεφτουδάκια που καίνε οι άρχοντες μας για να... κερνούν τους καλεσμένους τους σε συσκέψεις ή “συσκέψεις”.




Παρακαλείται ο κ. Ολόγελος Υπουργός να μας πει πού την είδε τη χαρά, να γελάσουμε κι εμείς.

Τα κόμματα που υπερψήφισαν την προϋπολογισμό λένε ότι δεν πήραν χαμπάρι, και τώρα τρέχουν να βγάλουν την ουρά τους απ΄έξω, ότι “εγώ έντζαι”, και ότι ... “θα διορθωθεί στον επόμενο προϋπολογισμό. Τώρα εάν θα αναιρεθεί η πρόνοια ολοκληρωτικά, ή αν “από φαν έφαν” και θα τα παίρνει ως το θάνατό του... μόνο οι βουλευτές μας κι εκείνα τα σαϊνια στο Υπουργείο Οικονομικών το ξέρουν. Κατά τα άλλα ο συμπαθής και ταλαίπωρος κ. Σταυράκης... προσπαθεί να κάνει περικοπές!!!! (Προφανώς μόνο στη ράχη μας...)

Μα πόση κοροϊδία πια κ. Σταυράκη και λοιποί της αριστερής κυβέρνησης της “δίκαιης κοινωνίας”;


Η ΑντιΠαρακμή το τόνισε εξαρχής: Το σύνθημα της “δίκαιης κοινωνίας” δεν είναι ψέμα!! Είναι όμως ελλειπές: το πλήρες σύνθημα είναι “δίκαιη κοινωνία, ΜΟΝΟ για τους ΑΚΕΛικούς"

(και τον Κάρογιαν και την παρέα του).


2.Η ΑντιΠαρακμή δεν κρίνει σκόπιμο να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον Εθνικό Γουμά (αθάνατε Γιώργο Περδίκη, πόσο εύστοχος υπήρξες...). Τα πράματα μιλούν αφεαυτών.
Οι ηγέτες μας είναι low............. μα ΠΟΛΥ low..............
Επίπεδο-δάπεδο. Ή μάλλον, έσκαψαν και κρατήρες για να τοποθετήσουν τους εαυτούς τους σε επίπεδο χαμηλότερο και από το επίπεδο της θάλασσας! Εμείς όμως τι φταίμε; Μήπως έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν τελικά;

3.Ο κ. Άντρος χτες μας κούφανε πάλι με τις μεστές νοημάτων δηλώσεις του. Τι είπε πάλι το άτομο;; Ότι, δεν είναι ορθό κάποια κόμματα να “επιμένουν φορτικά” (sic!!) στις απόψεις τους για το κυπριακό, κι ότι.. πρέπει να ακούνε και τα άλλα κόμματα, και την γνώμη του λαού!!!!!!!!



Άκουσαν καλά τα αυτάκια μου;;; LOOK WHO' S TALKING!!!!
Μιλά ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, του κόμματος που έχει μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟ στις ΦΟΡΤΙΚΕΣ απόψεις του για το κυπριακό, στην εκ περιτροπής προεδρία, στην σταθμισμένη ψήφο, στους 50000 εποίκους!!!!

Που ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ το 80% του λαού που διαφωνεί καθέτως με αυτές τις προτάσεις!!

Που χωρίς να διαβουλευτεί με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα (απαιτώντας παράλληλα ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ έγκριση από το Εθνικό Συμβούλιο και σχίζοντας τα ιμάτια του για... εθνική ενότητα!!) καταθέτει απεχθείς προτάσεις για τους ΕΚ για λύση του κυπριακού!

Που ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δε συμφωνεί μαζί του!!

κ. Άντρο μου, πρώτα βουτάμε τη γλώσσα μας στο νου μας και μετά μιλάμε.... Ή, κατά την προσφιλή ρήση του Στέφανου Στεφάνου, που διολισθαίνει συνεχώς στην ξύλινη κομματική πειθαρχία κι αυτός, "όποιος μένει σε γυάλινο σπίτι δεν ρίχνει πέτρες"...

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.